Bereikbaarheid

Abdij van Park ligt aan de rand van Leuven en midden in het groen. De afstand tot het stadscentrum bedraagt zo’n twee kilometer. Je bereikt de abdij gemakkelijk met de fiets, de auto, het openbaar vervoer of te voet.

Plan je route

Bereken hier eenvoudig je route te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer.

Met bus

Bussen 4, 5, 6 en 630 brengen je naar Abdij van Park. Stap af aan halte ‘Abdij van Park’ op de Geldenaaksebaan.

Met de trein

Abdij van Park ligt op 30 minuten wandelen van Leuven station en 20 minuten wandelen van Heverlee station. Bekijk hier welke trein je kan nemen.

Te voet

Plan je wandelroute vanuit Leuven-centrum of vanaf het station. Via de kortste route doe je er zo’n 30 minuten over. Of stippel aan de hand van het stadplan je eigen route uit via andere Leuvense highlights.

Met de fiets

Stel zelf je fietsroute samen aan de hand van fietsknooppunten. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kan je in Leuven zelf een fiets huren.

Met de wagen

Kom met je eigen wagen of maak gebruik van het autodeelnetwerk.

Abdij van Park beschikt over een kleine onbewaakte parking met 80 plaatsen. Je mag hier vier uur parkeren met parkeerkaart.

  • Heb je een parkeerkaart voor personen met een handicap? Dan kan je parkeren op de voorbehouden parkeerplaatsen
  • Kom je met een elektrische wagen? Dan kan je laden aan een van de vier openbare laadpunten op de parking

Adres: Abdij van Park 7, 3001 Leuven

Wanneer de parking van Abdij van Park volzet is, parkeer dan in de ondergrondse betaalparking aan de Philipssite (drie minuten rijden van Abdij van Park).
Vanuit de parking wandel je via de Parkweg over de Parkwegbrug en volg je de Norbertijnerweg naar de abdij (vijf minuten stappen).

Adres: Philipssite 2, 3001 Leuven

Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.